Om oss

Juristbyrå med affärsjuridisk spetskompetens

Vi är en erfaren och framtidsfokuserad affärsjuridisk juristbyrå som arbetar med juridisk problemlösning åt små och stora företag.

Vi erbjuder juridisk rådgivning och biträde. Vi är baserade i centrala Göteborg och hjälper företag och privatpersoner i västra Sverige och hela landet. Tveka inte att kontakta oss – första rådgivningen är kostnadsfri!

Vi rådgiver, granskar och upprättar avtal och biträder små och stora företag i avtalsförhandlingar och vid svensk domstol. Närhet och flexibilitet är ledord i vår affärsjuridiska verksamhet. Vi arbetar tätt med våra klienter, är lyhörda och ger alltid fullödig information om allt som händer i ett juridiskt fall. Anlitar du oss så kan du alltid känna maximal trygghet. Vi arbetar hårt för att hitta konstruktiva lösningar och hjälpa ditt företag mot en framgångsrik framtid.

affärsjuridik göteborg

Breda juridiska kunskaper

Vi är specialiserade på det breda området affärsjuridik och bistår och ger insikt i frågor som rör fordringsrätt, entreprenadrätt, bolagsrätt och många fler områden. Här kan du läsa mer om våra arbetsområden inom affärsjuridiken.

Vårt mål är att hjälpa varje klient att nå sin fulla potential genom en proaktiv rådgivning. Vi kan tillhandahålla såväl standardiserade lösningar som skräddarsydda varianter. Vi går alltid rakt på sak, med fokus på affärsnyttan.

Vi har bred kapacitet och stor spetskompetens inom ett flertal affärsjuridiska områden, bland annat fordringsrätt och entreprenadrätt. Här kan du läsa om några av de områden där vi kan bistå ditt företag med juridisk hjälp. Bank och finans, kapitalmarknad, fastigheter – vi har bistått företag i många olika branscher.

Vi är med klienten från start till mål

När vi biträder dig och ditt företag så är vi med hela vägen. Vi rådgiver dig vid bolagsstart och hjälper till att upprätta avtal. Vi granskar och följer upp och står vid din sida om det skulle uppstå en tvist. Vi har stor erfarenhet av att företräda klienter i tvistemål.

Vår långa erfarenhet av affärsjuridik har gett oss stor förståelse för företagandets villkor. Vi ser inte bara lagar, regler och förordningar – vi ser hela verksamheten och människorna i den.

Sedan vi startade vår juristbyrå har vi hjälpt våra klienter till framgång. För oss är det viktigt att det mänskliga och personliga får sin plats i vår juridik.

Välkommen till oss om du söker en kreativ juridisk partner som förstår sig på företagande.

Jurister med ditt bästa i fokus